top of page

Huwelijksfotograaf West - Vlaanderen

Waarom kiezen voor ons?

1. Exclusieve Focus op Huwelijken
Omdat ik me uitsluitend richt op huwelijksfotografie, kan ik al mijn tijd en expertise inzetten om jouw dag perfect vast te leggen. Dit betekent dat je niet zomaar een fotograaf krijgt, maar een specialist die jouw huwelijksdag begrijpt en aanvoelt.

2. Persoonlijke Benadering
Elke bruiloft is uniek, en daarom bied ik een op maat gemaakte service die aansluit bij jouw specifieke wensen en stijl. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, zodat ik jouw verhaal op de mooiste manier kan vertellen.

3. Cinematic & Journalistic Style
Onze 'cinematic & journalistic' benadering van huwelijksfotografie combineert de esthetiek van films met de oprechtheid van journalistieke storytelling. We leggen niet alleen de mooie momenten van jullie huwelijk vast, maar vertellen ook diepgaande verhalen met behoud van de echte emoties. Het resultaat is visueel meeslepende en emotioneel rijke huwelijksfotografie.
 
4. Hoogwaardige Kwaliteit Tegen Betaalbare Prijs
Met topkwaliteit apparatuur , kennis , ervaring & een scherp oog voor detail, lever ik foto's die zowel technisch als artistiek van professionele kwaliteit zijn. Geniet van onze BTW vrijstelling voor kleine ondernemingen , dit resulteert vaak in goedkopere prijzen in vergelijking met een huwelijksfotograaf in hoofdberoep.

 5. Complete Service
Naast het vastleggen van jouw grote dag bied ik ook prachtige fotoboeken en albums aan. Deze worden met zorg samengesteld en zijn het perfecte aandenken aan jouw bruiloft.

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in West - Vlaanderen die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Als trouwfotograaf in West - Vlaanderen leg ik de mooiste momenten van jouw bruiloft vast. Elk detail, elke glimlach, en elke traan van vreugde wordt door mijn lens gevangen, zodat je deze herinneringen voor altijd kunt koesteren.

Gezinsfoto , about me , huwelijksfotografie, Framable Pixels , Shawn Maegerman

Hey! 👋🏼

Ik ben Shawn ,

jonge trotse papa die gepassioneerd is door huwelijksfotografie!

 

Waarom nu juist huwelijken? 

Ik vind het heerlijk om emotie vast te leggen , en mensen de meest dierbare herinneringen uit hun leven te bezorgen. Met één enkele klik kan je het meest magische moment uit je leven eeuwig pauzeren. Daarvoor doe ik het. 

Zijn jullie opzoek naar een huwelijksfotograaf ? Neem zeker contact met mij op, dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jullie wensen!

Neem gerust een kijkje op mijn website via onderstaande knop!

Zijn jullie klaar om te investeren in jullie huwelijksfoto's?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wij staan klaar om van uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring te maken.

bottom of page