top of page

Huwelijksfotograaf

Shawn Maegerman , oprichter van "Framable Pixels" , specialisatie in huwelijksfotografie.

Trouwfotograaf op locatie doorheen België & Nederland.

Huwelijksfotograaf Knokke Heist

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Knokke Heist die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Brugge

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Brugge die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Maldegem

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Maldegem die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Sint - Laureins

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Sint-Laureins die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Eeklo

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Eeklo die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Waarschoot

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Waarschoot die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Lievegem

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Lievegem die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Lovendegem

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Lovendegem die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Gent

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Gent die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf Oost - Vlaanderen

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Oost - Vlaanderen die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf West - Vlaanderen

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in West - Vlaanderen die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Huwelijksfotograaf België

3 mrt. 2022

Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in België die jouw grote dag op de mooiste manier kan vastleggen? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Cinematic & Journalistic

Onze 'cinematic & journalistic' benadering van huwelijksfotografie combineert de esthetiek van films met de oprechtheid van journalistieke storytelling. We leggen niet alleen de mooie momenten van jullie huwelijk vast, maar vertellen ook diepgaande verhalen met behoud van de echte emoties. Het resultaat is visueel meeslepende en emotioneel rijke huwelijksfotografie.

Gezinsfoto , about me , huwelijksfotografie, Framable Pixels , Shawn Maegerman

Hey! 👋🏼

Ik ben Shawn ,

jonge trotse papa die gepassioneerd is door huwelijksfotografie!

 

Waarom nu juist huwelijken? 

Ik vind het heerlijk om emotie vast te leggen , en mensen de meest dierbare herinneringen uit hun leven te bezorgen. Met één enkele klik kan je het meest magische moment uit je leven eeuwig pauzeren. Daarvoor doe ik het. 

Zijn jullie opzoek naar een huwelijksfotograaf ? Neem zeker contact met mij op voor een vrijblijvende offerte, dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jullie wensen!

bottom of page