top of page

Onze Pakketprijzen

Budget

€399

Het "Budget" huwelijkspakket biedt betaalbare en charmante ceremonie beelden van kwaliteit, incl. een loveshoot voor geliefden die hun speciale dag willen inkaderen zonder de bank te breken.

Essential

€999

Het "Essential" huwelijkspakket biedt professionele foto's van jullie speciale dag, de essentiële momenten in beeld en een betaalbaar prijskaartje, zodat jullie herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

Full Day

€1699

Het "Full Day" huwelijkspakket biedt een weelderige en onvergetelijke ervaring van begin tot het einde, om jullie trouwdag in volle glorie vast te leggen en te koesteren voor de komende generaties.

Liever een offerte op maat?

"Zeer tevreden van de samenwerking! Er wordt goed geluisterd naar de wensen en noden waarop dan wordt verder gebouwd tot een mooi resultaat. Zeer duidelijke communicatie en bovenal aangenaam om mee samen te werken."

Cédric & Lauren

"De samenwerking met Shawn verliep vlot. De shoot verliep zeer spontaan en er werden voldoende foto's genomen. Shawn bezorgde ons de foto's ook in 5 fases (digitaal en per thema); dit was voor ons zeer aangenaam waardoor we snel en efficiënt de resultaten konden zien."

Kevin & Els

"Je bent zeer professioneel, luistert echt naar onze wensen en je hebt alles heel goed weten vast te leggen. Ook met de kindjes bij de eerste kennismaking. Je was ook mee aan het denken naar een ideale locatie ,waardoor alles heel vlot verliep. Je voorbereiding was top en we hadden er direct alle vertrouwen in."

Elien & Wannes

bottom of page